Per Nadal no enviem ni targetes amb angelets ni paneres del Corte Inglés…
Intentem passar-ho bé amb la nostra feina, donar un punt de vista diferent del Nadal i pensar alguna cosa que resulti divertida pels nostres clients.

 

2023

 

2022

 

2021

agenda-2030-ods-sostenibilitat agenda-2030-ods-sostenibilitat

 

agenda-2030-ods-sostenibilitat

 

2019

caganer-creartiva-nadala

nadala-creartiva-caganer

 

 

2018

tortell-reis-creartiva

 

 

2017. Àpats interminables, discussions polítiques, nadales trepanant-te l’oïda constantment, la sogra omnipresent a taula… Si el nadal t’estressa, no et preocupis, a creARTiva t’ajudem a crear un bon ambient amb la nostra felicitació nadalenca… amb olor inclosa!

 

nadala-creartiva-2017-ok

 

 

 

2016. La loteria de nadal és un esdeveniment esperat per tots, encara que els afortunats siguin solament uns pocs. En creARTiva creiem que la bona sort ens la mereixem tots, així que aquest any el nostre dècim té el gros de nadal assegurat…

nadala-creartiva-2016-01 nadala-creartiva-2016-02

nadala-creartiva-2016-03

 

 

 

2015. El 21 de desembre, a més de l’estrès d’anar al mercat pel sopar de nadal, comprar els regals, decorar l’arbre… hem de decidir el nostre futur i votar. La política és una cosa molt seriosa, potser massa…

 

nadala-creartiva-2015

 

2011. Després de tantes nadales dissenyades, encara no tenim clar si el Nadal agrada o no… Per saber que en pensa la gent hem fet una nadala 2.0: enviem un pack amb 2 tatuatges removibles i convoquem a tothom a escollir un d’ells i compartir la seva opinió amb nosaltres. Si vols saber el resultat, pots veure al nostre facebook les fotos que ens han enviat.

 

 

 

2010. A més de la Lotería de Nadal, aquest any celebrem la “Loto Caldo”. Enviem un paquet de galets amb un número pel sorteig d’un boníssim pernil de jabugo de pota negra. Si segueix la recepta que apareix al dors del paquet, l’afortunat podrà fer el típic caldo del dia de Nadal, os de pernil inclòs.

 

 

 

 

2008. Encara no es sap l’autèntic abast de la futura crisis, de fet tothom discuteix de si hi ha crisis o no…
Diuen que “al mal tiempo, buena cara”, així que decidim fer una nadala que faci somriure una mica.

 

 

 

2007. Per Nadal s’acostumen a guarnir cases, botigues i carrers. Amb aquest enviament és poden guarnir els nostres clients.
En un embalatge de cartó enviem 4 xapes amb elements icònics del Nadal. La tarja de crèdit està perfectament justificada i aporta el punt de vista crític…
Amb el lema “creARTiva xapa!” fem un joc de paraules per a dir que tanquem uns merescuts dies.

 

disseny-promocional-creartiva-barcelona

 

 

 

2005. Mitjans de desembre, just el moment en que comencen a fer publicitat tots els anuaris imaginables i els programes de televisió editen els resums de l’any que acaba… Nosaltres també ens hi apuntem: fem un e-mailing amb una animació que informa que properament rebran un llibre amb “The Very Best”, però el nostre és de l’any vinent. Uns dies mes tard reben una agenda, amb la particularitat de que en aquesta només hi apareixen els dies festius.

 

publicitat-barcelona-creartiva-mailing

 

 

 

2004. El Nadal no és un període fàcil per als nostres sistemes digestius. A creARTiva sempre estem pensant en el millor per als nostres clients, així que els enviem un kit de supervivència composat per tres pots monodosi de bicarbonat que ens ajudaran a superar els àpats de tres dies claus…

 

 

 

2003. Un típic regal d’empresa és enviar un pernil als seus clients. Nosaltres som petits, per això només ens podem permetre comprar un únic (però boníssim pernil d’aglà pata negra de jabugo) i compartir-lo entre tots.