“L’any del comerç i la cultura” és una nova iniciativa que interrelaciona dos àmbits d’acció de gran impacte a Barcelona. El seu objectiu és potenciar valors i vincles amb els ciutadans, oferint una àmplia oferta cultural que tindrà lloc en diverses localitzacions comercials.

A partir d’aquestes premisses hem creat el naming “comerçultura”, la proposta gràfica i un complet manual perquè els diversos agents que participen puguin oferir una imatge i comunicació coordinada.

El logotip parteix de les lletres “C” i “Ç” que s’enllacen per crear una nova lletra/símbol compartida per “comerç” i “cultura”, reforçant així la sensació d’unió entre aquests dos àmbits i creant una paraula única.
La paleta cromàtica té com a referència als dos promotors de l’esdeveniment: el vermell pertany a l’”Ajuntament de Barcelona” i el blau a la “Fundació Barcelona Comerç“, tots dos matisats per crear una harmonia entre ells.

Al costat de la marca hem realitzat la campanya publicitària, amb una imatge fresca i directa on l’imagotip de “comerçultura” cobra màxima importància i enquadra les diferents mirades dels personatges protagonistes. La varietat de rostres i emocions ens transmet sensació de pluralitat i diferents targets als quals l’any del comerç i la cultura va dirigit.

Per a més informació visita la web.